• Soort
  • Merken
Verfijnd zoeken

Veilig online betalen

Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Topkwaliteit

Al onze producten zijn hoogwaardige en exclusieve producten die in Europa geproduceerd worden.

Hulp bij uw keuze

Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar het juiste product.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op: 0032 (0)89 41 40 49
of via ons contactformulier

Ma-vr: 10:00 - 20:00
Za: 10:00 - 20:00

Cadeaubon Luxe Hondenmanden

Verzorgingsproducten

Bestel online uw verzorgingsproducten voor uw hond bij Luxe Hondenmanden. Onze verzorgingsproducten zijn geschikt voor alle rassen en voor alle leeftijden; van puppy’s tot seniors. Onze verzorgingsproducten absorberen al het vuil dat vast zit in de poriën van de huid, ze reinigen de huid en zorgen voor een mooie glanzende vacht van uw hond.

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

DE MEEST PROFESSIONELE VERZORGINGSPRODUCTEN

In onze webshop vindt u de meest professionele verzorging voor uw hond. Wij hebben de gezondheid van uw hond hierbij altijd in gedachte, want dat vinden we erg belangrijk. Uw hond verdient alleen het allerbeste, daar bent u het vast mee eens.

Andere luxeproducten en informatie

Naast dat u bij ons terecht kunt voor professionele verzorgingsproducten, vindt u in onze webshop nog veel meer ligcomfort en en exclusieve hondenspullen voor uw hond. Denk hierbij aan luxe hondenmanden, hondenbadjassen, mooi hondenspeelgoed en design voerbakken. Voor meer informatie over onze producten of over het bestellen ervan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0032 (0)89 41 40 49, of bestel direct verzorgingsproduct naar keuze online!