Over Luxe Hondenmanden

Luxe Hondenmanden is een webwinkel voor het beste ligcomfort en de meest exclusieve hondenspullen, opgericht door La Meuse BVBA. La Meuse BVBA is gevestigd in Opoeteren, Belgisch Limburg, dicht bij de Nederlandse grens. Hier bevindt zich ook La Meuse Pet Hotel & Day Spa het eerste luxe hondenhotel van Belgie.

Omdat wij zelf alleen maar het beste voor onze honden willen zijn we steeds opzoek naar de allermooiste en allerbeste accessoires voor onze honden. Hoogwaardige hondenkussens en hondenmanden, orthopedische hondenbedden, waterbedden voor honden, exclusieve dekens, design hondenvoerbakken, de hipste hondenhalsbanden, de beste hondenbadjassen….en wat er nog meer te krijgen is voor onze geliefde viervoeters.

Alleen topkwaliteit vinden wij goed genoeg!

De hondenkussen en hondenmanden van TG&L die wij verkopen hebben een lange levensduur en moeten keer op keer gewassen kunnen worden, slijtvast zijn en hun oorspronkelijk vorm behouden. De productie van deze kussen en manden vindt plaats in een atelier in Europa. Alles wordt op maakt gemaakt en bijna alles is mogelijk! De naam van uw hond geborduurd op de mand? Dat kan! Uw familiewapen of bedrijfslogo geborduurd op de mand? Ook dat kan! Omdat het oog ook wat wil komen de stoffen voor de kussenovertrekken van gerenommeerde stoffenhuizen in Europa. Alle stoffen zijn Oeko-Tex gecertificeerd.

Er zijn meerdere mogelijkheden met betrekking tot de binnenkussens: speciaal ontwikkelde binnenkussens van natuurlijk Latex voor honden met gewrichtsproblemen, HD of artrose. NanoGuard-inlegsystemen voor incontinente honden of pups of Medicott-Upgrades voor allergische honden.

Bij de bestelling van uw hondenmand of hondenkussen kunt u een deken in dezelfde stof laten maken. Dit heeft als voordeel dat u het hele kussen minder vaak hoeft te wassen.

Hippe Hondenriemen van Elbband, allemaal met de hand gemaakt in Hamburg. Volledig costumized, u kiest het type touw, dikte van het touw, type halsband, de kleuren, de materialen, met of zonder de naam van uw hond en deze wordt voor uw lieveling op maat gemaakt! Bewonderende blikken en succes verzekerd!

De hondenvoerbakken van MiaCara. MiaCara een begrip in Duitsland. Het houten onderstel van de hondenbar van MiaCara wordt in Zwitserland gemaakt. De verwerking van dit hout gebeurt in een gespecialiseerd Zwitsers houtverwerkingsbedrijf dat ook het hout in schelpvorm maakt voor de beroemde Eames Lounge Chairs! En natuurlijk niet te vergeten de design hondenbedden en hondensofa’s ontworpen door o.a. de bekende Belgische ontwerper Gerd Couckhuyt.

De hondenbadjassen van Siccaro zijn een begrip in Denemarken waar ze gemaakt worden. Het zijn de beste hondenbadjassen die momenteel op de markt zijn. Veel gebruikt voor honden die intensieve inspanningen moeten leveren en die snel weer droog en warm moeten zijn. Trekt binnen 10 minuten 80% van het vocht uit de vacht van uw hond, werkt antibacterieel en vermindert hierdoor geurtjes. Wordt door Dierenartsen aanbevolen. Luxehondenmanden is exclusieve verdeler voor de Benelux.

Imperfectie heeft zijn charmes! Datgene dat leeft, is sympathiek en heeft zijn individuele uitstraling! Net zo individueel als iedere hond is! Dit is de filosophie van One Ear Dog! Allemaal handgemaakte producten. Vintage elementen geven de hondenbedden van One Ear Dog hun onvergelijkbar uitstraling. Katoenen stoffen, gebatikt, bedrukt met stempels, voorzien van applicaties, boordjes, franjes, strassteentjes en studs geven deze hondenmanden, hondentassen en hondendekens hun individuele en stijlvolle uitstraling. Bij One Ear Dog telt niet alleen het uiterlijk van de hondenmand, maar ook het ligcomfort en het welzijn van de hond! Design gecombineerd met Comfort! One Ear Dog!

En dan hebben we het nog niet gehad over onze exclusieve Japanse verzorgingsproducten, de porseleinen voerbakken, armbandjes, hippe sleutelhangers enz. enz. Kortom reden genoeg om ons regelmatig te bezoeken! En heeft u meer informatie nodig? Aarzel dan niet om te bellen of mailen!

Tot snel!

Sandra en het Luxe Hondenmanden Team!