• Categorie
  • Seizoen
  • Maat
  • KIeur
  • Patroon
  • Merken
Verfijnd zoeken

Veilig online betalen

Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Topkwaliteit

Al onze producten zijn hoogwaardige en exclusieve producten die in Europa geproduceerd worden.

Hulp bij uw keuze

Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar het juiste product.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op: 0032 (0)89 41 40 49
of via ons contactformulier

Ma-vr: 10:00 - 20:00
Za: 10:00 - 20:00

Cadeaubon Luxe Hondenmanden

Ligcomfort

U vindt het beste ligcomfort voor uw hond bij Luxe Hondenmanden. Onze bedrijfsnaam is dan ook niet voor niets Luxe Hondenmanden. Bij al onze luxe hondenproducten voor ligcomfort worden tegelijkertijd de spieren, gewrichten en botten van de hond goed ondersteund. Daarnaast heeft u nog eens een ruime keuze uit verschillende designs, zo vindt u altijd wel iets dat helemaal bij uw interieur past. U kunt kiezen uit volgende categorieën:

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 103

LIGCOMFORT VOOR UW HOND BIJ LUXE HONDENMANDEN

In de webshop van Luxe Hondenmanden bent u aan het juiste adres voor het beste ligcomfort en de beste kwaliteit. Wij hebben niet alleen kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar ook functionaliteit, design en comfort vinden wij zeer belangrijk. Voor het beste ligcomfort kunt u kiezen uit het assortiment:

Al onze luxe hondenproducten zijn van de beste kwaliteit en gemaakt met uw hond in gedachte. Wij proberen altijd een unieke combinatie te maken tussen praktische producten en een prachtig design.

Andere luxe producten

Naast dat u bij ons terecht kunt voor het beste ligcomfort van uw hond, vindt u in onze webshop nog veel meer luxe producten voor uw hond. Denk hierbij aan exclusieve hondenspullen zoals mooi hondenspeelgoed, design hondenhalsbanden, hondenbadjassen en hondendraagtassen. Voor meer informatie over onze producten of over het bestellen ervan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0032 (0)89 41 40 49, of bestel direct online!