• Maat
  • KIeur
  • Patroon
  • Merken
Verfijnd zoeken

Veilig online betalen

Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Topkwaliteit

Al onze producten zijn hoogwaardige en exclusieve producten die in Europa geproduceerd worden.

Hulp bij uw keuze

Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar het juiste product.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op: 0032 (0)89 41 40 49
of via ons contactformulier

Ma-vr: 10:00 - 20:00
Za: 10:00 - 20:00

Cadeaubon Luxe Hondenmanden

Mooi hondenspeelgoed

U vindt exclusief en mooi hondenspeelgoed in de webshop van Luxe Hondenmanden. Honden houden van spelen en het is voor hun ook een goede manier voor extra beweging. Merken als Dogs in the City en TG&L zorgen ervoor dat uw hond zich niet gaat vervelen. Het is ook mogelijk om bij onze hondenbots een bijpassende luxe hondenmand, hondenkussen, hondensofa of hondendeken te bestellen.

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

MOOI HONDENSPEELGOED MAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

Voor mooi hondenspeelgoed gaat u natuurlijk naar Luxe Hondenmanden. Koop altijd speelgoed dat een geschikte grootte heeft naargelang uw hond, zodat speelgoed die te klein zijn zeker niet ingeslikt kan worden.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Naast dat u bij ons terecht kunt voor mooi hondenspeelgoed, vindt u in onze webshop nog veel meer luxe producten voor uw hond. Denk hierbij aan luxe hondenmanden, professionele verzorgingsproducten, design hondenhalsbanden, hondenbadjassen en design voerbakken. De beste kwaliteit staat hierbij centraal. Voor eer informatie over onze producten of over het bestellen ervan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0032 (0)89 41 40 49, of bestel direct uw hondenspeelgoed naar keuze online!