• KIeur
  • Merken
Verfijnd zoeken

Veilig online betalen

Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Topkwaliteit

Al onze producten zijn hoogwaardige en exclusieve producten die in Europa geproduceerd worden.

Hulp bij uw keuze

Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar het juiste product.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op: 0032 (0)89 41 40 49
of via ons contactformulier

Ma-vr: 10:00 - 20:00
Za: 10:00 - 20:00

Cadeaubon Luxe Hondenmanden

Hondenpoepzakhouders

Bestel online handgemaakte hondenpoepzakhouders bij Luxe Hondenmanden. Onze handgemaakte hondenpoepzakhouders zijn gemaakt van Army Vintage Stof, versiert met verschillende decomaterialen. De hondenpoepzakhouders kunnen vastgemaakt worden aan de hondenriem, je tas of broekriem! De zakjes zijn gevuld met een rolletje poepzakjes en kunnen natuurlijk steeds opnieuw gevuld worden.

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

HANDGEMAAKTE HONDENPOEPZAKHOUDERS MAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

Voor handgemaakte hondenpoepzakhouders gaat u natuurlijk naar Luxe Hondenmanden. Ze zijn niet alleen handig, maar ook stijlvol! Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat niet alleen uw hond, maar ook uzelf goed verwend wordt. Daarom hebben wij een ruim assortiment met daarin verschillende luxe producten voor u en uw hond. Denk bijvoorbeeld aan hippe hondendraagtassen en design armbanden.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u meer weten over onze handgemaakte hondenpoepzakhouders? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)89 41 40 49. Wij vertellen u graag meer over onze producten. U kunt bij ons dan ook terecht voor bijpassende design hondenhalsbanden of andere exclusieve hondenspullen. Bestel gemakkelijk online!