• Maat
  • KIeur
  • Materiaal
  • Merken
Verfijnd zoeken

Veilig online betalen

Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Topkwaliteit

Al onze producten zijn hoogwaardige en exclusieve producten die in Europa geproduceerd worden.

Hulp bij uw keuze

Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar het juiste product.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op: 0032 (0)89 41 40 49
of via ons contactformulier

Ma-vr: 10:00 - 20:00
Za: 10:00 - 20:00

Cadeaubon Luxe Hondenmanden

Hondendraagtassen

Neem uw hond overal stijlvol en praktisch mee met onze hippe hondendraagtassen van merken als One Ear Dog en Lillibed. In een handomdraai worden de stijlvolle handtassen van Lillibed een pluizige en warme hondendraagtas en een gezellige hondenterugtrek-plek. Hondendraagtassen zijn vooral geschikt voor vervoer van kleine honden zoals chihuahua's. De hondendraagtassen zijn goed afgesloten zodat uw hond er niet zomaar uit kan springen.

Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

HONDENDRAAGTASSEN GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

In onze webshop vindt u de meest stijlvolle, luxueuze en praktische hondendraagtassen. Onze bedrijfsnaam is ook niet voor niets Luxe Hondenmanden. Wij hebben het belang van uw trouwe viervoeter hoog in het vaandel staan en verkopen dan ook alleen luxe producten die het comfort van uw hond verhogen. Neem gerust een kijkje en maak uw keuze.

Andere luxeproducten voor uw hond

Onze hondendraagtassen bieden de ideale combinatie tussen elegantie en het praktische. Wij proberen altijd een unieke combinatie te maken tussen praktische producten en een prachtig design. Dit geldt ook voor al onze andere exclusieve hondenspullen zoals de design voerbakken,design hondenhalsbanden en luxe hondenmanden. Bekijk ons assortiment aan ligcomfort en exclusieve hondenspullen op onze website en bestel direct de producten naar uw keuze! Voor meer informatie over het online bestellen of over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0032 (0)89 41 40 49.