• Maat
  • KIeur
  • Patroon
  • Materiaal
  • Merken
Verfijnd zoeken

Veilig online betalen

Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Topkwaliteit

Al onze producten zijn hoogwaardige en exclusieve producten die in Europa geproduceerd worden.

Hulp bij uw keuze

Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar het juiste product.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op: 0032 (0)89 41 40 49
of via ons contactformulier

Ma-vr: 10:00 - 20:00
Za: 10:00 - 20:00

Cadeaubon Luxe Hondenmanden

Design voerbakken

Bestel online een design voerbak voor uw hond bij Luxe Hondenmanden. Onze design voerbakken zien er prachtig uit, en zijn ook nog eens erg praktisch. We hebben verschillende soorten voerbakken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere luxe producten voor uw trouwe viervoeter. Wij vinden namelijk dat uw hond het beste verdient op het gebied van comfort, en dat uw interieur het beste verdient op het gebied van design. Onze producten voor honden maken dan ook een unieke combinatie hiertussen.
Sorteren op:
Weergegeven:
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

EEN DESIGN VOERBAK VOOR UW HOND: PRAKTISCH EN PRACHTIG

U kunt in onze webshop een design voerbak voor uw hond bestellen. Deze staan prachtig in uw interieur en zijn erg praktisch voor uw hond. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dogbar van MiaCara. Dit is een houten standaard met ruimte voor twee voerbakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren en verkrijgbaar in verschillende maten. Daarnaast is de hoogte ervan ook nog te verstellen, zodat u deze precies op uw hond kunt aanpassen. We hebben ook verschillende losse voerbakken met verschillende designs van het merk Lillibed.

Andere luxeproducten voor uw hond

In onze webshop vindt u, naast een design voerbak, ook andere luxeproducten voor uw hond. Denk hierbij aan luxe verzorgingsproducten, luxe hondenmanden, design hondenhalsbanden, design armbanden voor de hondenriem en hondenbadjassen. U kunt deze producten allemaal gemakkelijk online bestellen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)89 41 40 49