Veilig online betalen

Keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Topkwaliteit

Al onze producten zijn hoogwaardige en exclusieve producten die in Europa geproduceerd worden.

Hulp bij uw keuze

Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar het juiste product.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op: 0032 (0)89 41 40 49
of via ons contactformulier

Ma-vr: 10:00 - 20:00
Za: 10:00 - 20:00

Cadeaubon Luxe Hondenmanden

Hondenmand Vintage Sobriety Macchiato

Merk: TG&L   |  
149,00€
Excl. BTW: 123,14€
Model: Vintage Sobriety
Levertijd: 5 tot 20 werkdagen

Beschikbare opties:

Aantal

 

Hondenmand "Vintage Sobriety" Macchiato TG&L®

Hondenmanden van TG&L® onderscheiden zich door een duidelijke en stijlvolle vormgeving. Een perfecte afwerking en functionaliteit, evenals uitzonderlijke en trendzettende materialen en designs staan bij TG&L centraal. Bij het ontwerp van de vorm en de gebruikte materialen werd naast het optische aspect vooral gelet op hoogwaardig slaap- en ligcomfort. De hondenmanden van TG&L zijn volledig afritsbaar en machine wasbaar. Deze eenvoudige handeling zorgt voor een perfecte hygiëne.

Orthopedisch slaapcomfort voor uw viervoeter!

Ook deze hondenmand biedt, door de hoogwaardige kussenvulling, het beste ligcomfort voor uw hond. Het bed behoudt steeds zijn vorm en stevigheid door de speciale kussenvulling uit een driedimensionale gesiliconiseerde polyester vezel. Deze hondenmand verfrommelt niet en biedt steeds voldoende steun om gewrichten en botten van uw viervoeter te ontlasten. Het kussenovertrek is wasmachine wasbaar op 30° en behoudt lang zijn prachtige kleur. De stof is Oeko-tex 100 gecertificeerd en de kussenovertrekken en bedden worden in Duitsland geproduceerd.

Orthopedische Upgrades

Er bestaan speciaal ontwikkelde Latexkussens voor honden met gewrichtsproblemen, HD of artrose. Ook vindt u bij TG&L voor incontinente honden NanoGuard inlegsystemen. Voor honden met een allergie zijn er speciale Medicott-kussenhoezen verkrijgbaar.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren