TG&L Quality, Style and More ! Poot

nivoslider3

Quality made in Europe!

Always 1 step ahead! Dit is het motto van TG&L bij de keuze van de steeds top-actuele stoffencollectie voor hun luxe hondenbedden. Tussen de 500 actuele stoffen/designs bevindt zich met zekerheid ook uw absolute “droom-stof” voor uw lieveling!

TG&L gebruikt alleen gecertificeerde stoffen van ontwerpers uit de interieur- en mode industrie uit Duitsland, Frankrijk en Italië. De focus van het internationale designers-team ligt steeds op het vinden van de juiste stoffen die perfect in uw interieur passen.

TG&L Design

De TG&L producten kenmerken zich door hun stijlvolle en functionele vormgeving, steeds in harmonie met de buitengewone en trendgeoriënteerde stoffendesigns, waarbij de productontwikkeling voor de hond steeds voorop staat. De mooiste hondenbedden worden hier geproduceerd!

Met de handgemaakt, door vakmensen, in eigen atelier in Europa, zo ontstaan de buitengewone en geweldig mooie Boxbedden, Hondenbedden en Orthopedische Hondenmatrassen. Voor het perfecte ligcomfort van uw hond!

More…

Gepersonaliseerde Kussens

Gepersonaliseerde Kussens

Het is zelfs mogelijk om bij TG&L uw hondenbed te laten personaliseren. Het hondenbed van uw lievelingsdier kan worden voorzien van diverse geborduurde motieven. Bijvoorbeeld uw familiewapen, het logo van uw firma of gewoon de naam van uw hond, alles is mogelijk! U kiest het motief, de kleur garen, het lettertype of het patroon, het stof, de bies en TG&L zorgt ervoor!

TG&L de meest exclusieve en gepersonaliseerde hondenbedden!

  

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Google+0Share on LinkedIn0